aerovir-premium

AernoviR – PREMIUM

Típus: 102005

AernoviR PREMIUM segítségével a felhasználó számára a 93/42 / EGK irányelvvel összhangban I. osztályú orvosi készüléket kínálnak.

A hatásmechanizmus az alacsony hőmérsékletű plazma technológián alapul.

Leírás

A terrnéket beltéri használatra szánják, és kifejezetten ott használják

» A pollen eltávolítása a szoba levegőjében (a cserjék és a fű pollenjének visszafordíthatatlan károsodása révén)
»A piridin eltávolítása a levegőben
» A baktériumok (vírusok: en uenza és parain fluuenza) 99%. (30 m 3 -es szobával 20-30 percen belül. Minél nagyobb a szoba, annál hosszabb időre lesz szüksége az eszköznek)
»Kellemetlen "szagok" eltávolítása (például a lakó- és étkező területeken, vagy akár laboratóriurnokban, gyártóberendezésekben)
A termék így enyhítheti a meglévő allergiákat vagy megelőzheti azokat a betegségeket, amelyeket a káros anyagok / vírusok (az úgynevezett káros anyagok) túlzott szintje okoz. Nem orvosi szempontból kiküszöböli a kellemetlen szagokat is. A terméket minden serdülő és felnőtt telepítheti és felhasználhatja. A termék elektronikáját érintő javításokat csak szakember végezheti el.

Hogyan működik
Termékeink megfelelnek a magas minőségi és funkcionális követelményeknek. A készülék tiszta levegőt és egészséges frissességet birtosít. A szennyezett levegőt ventilátoron keresztül vezetik be. A beépített előszűrő nagyobb szennyeződés-részecskéket fog Ista teljes funkcionalitás fenntartása érdekében. Felhívjuk figyelmét, hogy a készülékben található zsírok csökkentik az eszköz hatékonyságát!
A levegőt ezután továbbadják a plazma eleldródokon.. a szagmolekulákat semlegesítik, és a rendeltetésszerűen említett anyagokat eltávolítják vagy csökkentik. Az ert követő aktívszén méhsejt a meglévő ózont normál oxigénné alakítja. Az AernoviR PREMIUM kijáratánál a megtisztított levegőt ismét rendelkezésre bocsátják a helyiségben.