aerovir-basic

AernoviR – BASIC rozsdamentes acél burkolattal

Típus: 102006

AernoviR PREMIUM segítségével a felhasználó számára a 93/42 / EGK irányelvvel összhangban I. osztályú orvosi készüléket kínálnak.

A hatásmechanizmus az alacsony hőmérsékletű plazma technológián alapul.

Leírás

A terméket beltéri használatra szánják, és kifejezetten ott használják
»A kellemetlen szagok eltávolítása (például lakó- és étkező területeken, vagy laboratóriumokban, gyártóberendezésekben is)
»Az acetaldehid koncentrációjának csökkentése a szoba levegőjében
»A pollen eltávolítása a levegőben (a bokrok és a fű pollenének visszafordíthatatlan károsodása miatt)
»És a piridin eltávolitása a szoba levegőjéből.

A termék így enyhítheti a meglévő allergiákat vagy megelőzheti a túlzott szennyezés (a fent említett szennyező anyagok) által okozott betegségeket. Nem orvosi szempontból kiküszöböli a kellemetlen szagokat is. A terméket minden serdülő és felnőtt telepítheti és felhasználhatja. A termék elektronikáját érintő javításokat csak szakernber végezheti el.

Hogyan működik
Termékeink megfelelnek a magas minőségi és funkcionális követelményeknek. Az eszköz biztosítja a tiszta levegőt és az egészséges frissességet. A szennyezett levegőt ventilátoron keresztül vezetik be. A beépített előszűrő nagyobb szennyeződés-részecskéket fog fel a teljes funkcionalitás fenntartá. érdekében. Az opcionális Hydrosorp szivacstárcsa (lásd a Tartozékok fejezetet) szintén megakadályoua a levegőben lévő zsír bejutását az eszközbe. Ez a szivacstárcsa csak olyan helyiségekben szükséges, ahol magas a zsírtartalom a szoba levegőjében, pl. a konyhában. Felhívjuk figyelmét, hogy a készülékben található zsírok csökkentik az eszköz hatékonyságát.