Rólunk

AMED-TECH

A TERMÉSZETES GYÓGYULÁS

1997 februárjában alakult ajkai székhellyel, amely több évtizedes múltra tekint vissza a különbözõ ideg- és izomstimulátorok, lézer-és elektroakupunktúrás készülékek gyártása területén.

Mivel foglalkozunk?

Fő tevékenységi körünk a Német anyavállalat által gyártott orvosi műszerek forgalmazása.

Stratégiai termékeink a különböző típusú ideg és izomstimulátorok (TENS) mellett a mágnes-, ultrahang- és lézerterápiás készülékek, melyek egyre ismertebbek és népszerűbbek Magyarországon, valamint a szomszédos országokban orvosok és páciensek körében egyaránt.

StimaWell

A textilből készült elektródaöltözék formájában használt speciális elektródával végzett transzkután elektromos izom-stimulációhoz fejlesztették ki.

Ideg- és izomstimulátorok

Orvostechnikai terméket szigorú irányelvek szerint fejlesztették és a sport területén mind az izom edzésére, mind pedig az izom orvosi stimulációjára szánták

Lézerterápia

A készülék különösen alkalmas a felületi sérülések kezelésére. Időzítő funkcióval felszerelt. A készülék hálózatról mûködik.

Állatgyógyászati készülékek

A készülék különösen alkalmas a felületi sérülések kezelésére. Idõzítõ funkcióval felszerelt. A készülék hálózatról mûködik.

Web-áruházunknak és web-oldalunknak köszönhetõen termékeink egyre könnyebben elérhetõvé válnak a gyógyulni vágyók széles körében.

Üzletpolitikánk?

Üzletpolitikánk alapeleme tevékenységünk valamennyi területén és minden piaci résztvevõnk számára a MINŐSÉG.

Tapasztalataink biztosítják számunkra azokat az elõnyöket, amelyek hosszú távon a versenyképesség megtartását és a hatékony együttmûködést szolgálják mind a hazai, mind a nemzetközi piacokon.

Célunk vevõink és partnereink követelményeinek, kimondott és kimondatlan igényeinek maximális teljesítése és elégedettségük elnyerése.

Kérdése van?
StimaWell termékek:

(70) 341 - 1337

Készséggel állunk rendelkezésére tanácsadással és információval!

Kérdése van?
Amed-Tech termékek:

(30) 325 - 9156

Készséggel állunk rendelkezésére tanácsadással és információval!

LEGYEN PARTNERÜNK!

Velünk egy erős partnerként az oldaladon teljes- vagy részmunkaidőben is megvan a lehetőséged sikeresen felépíteni a saját vállalkozásodat a növekvő piacon.

SZENVEDÉLLYEL A SIKERÉRT

FREE EMS PARTNER