Vissza a pályára a StimaWell EMS-el

Vissza a pályára a StimaWell EMS-el

Farnadi Ágnes rally navigátor számolt be Nekünk a komoly baleseteit követő problémáiról és a megoldást jelentó StimaWell Relax és EMS gépeinkről:

“Egy versenyautóban ülve az emberi szervezetet és különösképpen a gerincet igen megterhelő hatások érik. Ahhoz, hogy a gerinc állapotában jelentős romlás következzen be, nem kell feltétlenül balesetet szenvedni, elég csak arra a több G hatásra gondolni, amely gyorsításkor, vagy lassításkor jelen van egy ilyen autóban. Farnadi Ágnes vagyok, 12 éve rally navigátor. Tavaly két ízben volt komolyabb balesetem, amely során agyrázkódást és egyéb zúzódásokat szenvedtem.

Sokáig nem tudtuk oldani azokat a blokkokat a gerincemben és különösképpen a nyakamban, amelyek már rendszeres fejfájást és hányingert okoztak. A panaszok miatt idén tavasszal fel kellett adni versenyzői karrieremet, mert nem csak a koncentrációm és teljesítőképességem romlott, de az állandó fájdalmak miatt már aludni sem tudtam. Egy speciális kivizsgálást követően több terápiát is ajánlottak, így találtam rá a StimaWell Relax gerincterápiás gépre.

Az első kezelést követően nemcsak sokkal energikusabbnak éreztem magam, de pár nap múlva jelentősen csökkentek a tüneteim is. A sport azóta is nagyon hiányzik az életemből, így a kezelés során sokat beszélgettünk arról, milyen sportokat űztem eddig és vajon mire leszek képes, ha újra jobban érzem magam. Mivel több évig edzettem EMS gépen, kézenfekvő volt, hogy kipróbáljam az AMED- TECH Kft. felajánlásából a StimaWell EMS gépet is, amely a terápiás kezelések mellett, segít újra formába lendülnöm és hamarosan úgy tűnik, újra hódolhatok szenvedélyemnek, az autóversenyzésnek.”

Kívánjuk a mihamarabbi felépülést! Reméljük, hogy hamarosan találkozunk újra a versenypályán!