StimaWell 120 MTRS Balatonalmádiban

StimaWell 120 MTRS Balatonalmádiban

Nagy megtiszteltetés számunkra,hogy a 3D Vertical Plus vezetője Bartalosné Csák Judit befogadta StimaWell 120 MTRS gerincterápiás gépünket használatra Balatonalmádiban lévő rehabilitációs központjukba.

Saját fejlesztésű hatékony 3D függesztő rendszerükben jól illeszkedik elektroterápiás módszerünk. A látottak alapján ajánljuk mindenkinek jó szívvel a 3D Vertical lelkes szakemberekből álló csapatát akik nagy szakmai lelkesedéssel végzik munkájukat. A terápiás kezelések elérhetőek az országban Budapesten, Győrben és Balatonalmádiban. Legyen szó akár egyszerű sérüléstől, egy élsportoló súlyosabb problémájáig ez a különleges rendszer mindenkinek gyors és hathatós segítséget nyújt a felépülésre.

A csapat tagja tulajdonosként Bartalos Béla világválogatott , a magyar kézilabda válogatott volt legendás kapusa, kézilabda edző és fiúk Bartalos Zsolt terapeuta is.

Reméljük, hogy StimaWell 120 MTRS gerincterápiás gépünkkel hatékonyan tudjuk segíteni rehabilitációs központjukban érkező beteg,sérült embereket.

Elérhetőségek:

www.3Dvertical.hu és www.amedtech.hu