Nagy Orsolyát kérdeztük tapasztalatairól a StimaWELL 120MTRS készülékről

Nagy Orsolyát kérdeztük tapasztalatairól a StimaWELL 120MTRS készülékről

Nagy Orsolya vagyok, akupresszőr, fülakupunktúrás addiktológus, reflexológus természetgyógyász.

Pápán, a belvárosban, csendes, nyugodt környezetben dolgozom. Eddigi szakmai tapasztalatom azt mutatja, hogy bármilyen mozgásszervi fájdalom esetén elengedhetetlen a fiziológiás terápiák alkalmazása is.

Ehhez használom a StimaWELL gerincterápiás készüléket, melynek olyan szintű az 1 alkalom utáni fájdalomcsillapító, keringésjavító hatása, amilyet még semmilyen manuális kezelés, vagy fizioterápiás készülék használata után nem tapasztaltam.

Akupresszőrként további terápiás eszközzé is vált, mivel számos betegséget a háti meridiánokon elhelyezkedő akupontok stimulálásával gyógyítok, pl cukorbetegség, magasvérnyomás, pulmonológiai kórképek, (erősíti a tüdőt !! ), de az összes létfontosságú szerv (tüdő, szív, lép, máj, vese) életfunkcióit is, így helyreállítva/fenntartva a kliens legnagyobb kincsét, az egészségét. Páciens mondta pár alkalom után: ‘ Nem tudom, hogy kerültem erre a felfelé ívelő pályára, de úgy érzem, újra van erőm.’

Időpontfoglalás az alábbi elérhetőségen:

Nagy Orsolya
8500 Pápa, Rákóczi u 36.
+36 20/932 0050

Keressen bizalommal, ha fájdalmakkal küzd, ha betegségektől szenved, ha mellékhatásoktól mentes hatékony kezelést szeretne, komplex, egyénre szabott terápiákkal igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni, segíteni.

SALUS AEGROTI SUPREMA LEX
(A beteg üdve a legfőbb törvény)

További sok sikert kívánunk!