Melindát kérdeztük tapasztalatairól a StimaWELL 120MTRS készülékről

Melindát kérdeztük tapasztalatairól a StimaWELL 120MTRS készülékről

Balatonfüred központjában van egy Mozgásstúdióm Shape&Spine néven. Gerinc -, Pre és rehabilitációs tréninggel foglalkozom, illetve TripleX tréner vagyok. Stúdiómban nem csak edzésekkel találkozhatnak a hozzám betérők, hanem legújabb orvostechnikai készülékemmel, a StimaWell 120MTRS-el.

A tapasztalataim nagyon pozitívak. Nagyon hatékony a StimaWELL 120MTRS készülék.

Jól átlátható, informatív a kijelzője. Rengeteg beállítási lehetőséggel rendelkezik, ezért változatos rehabilitációs lehetőséget kínál. Rendkívül jó, hogy a StimaWELL 120MTRS közepes frekvenciát használ, ami szerintem sokkal előnyösebb és hatékonyabb, mint más gépek hatásmechanizmusa.

Nagyon szeretik vendégeink, sokan csak a készülék miatt jelentkeznek hozzánk. Minden hozzánk érkező ügyfelünk részére egyénre szabott lehetőséget kínálunk a StimaWell 120MTRS rendszerrel, ami kifogyhatatlan rehabilitációt kínál a felhasználóknak.

Foglalkozom még manuális technikákkal is, mint pl fascia kezelés , köpöly, flossing stb illetve a mozgásszervi problémák mellett alakformálásra is van lehetőség, hisz stúdióm másik gyöngyszeme az InfraShape Horizontál alakformáló gép illetve kavitációs zsírbontásra is sor kerülhet akár

StimaWELL 120MTRS edzésért forduljanak bizalommal Melindához és a Shape&Spine csapatához.

További sok sikert kívánunk!

Amed-Tech Kft