Kaposi-Gáspár Dóra tapasztalatai a StimaWEll 120 MTRS-ről

Kaposi-Gáspár Dóra tapasztalatai a StimaWEll 120 MTRS-ről

Ismerjék meg Dórát gyógytornász és fizioterapeutát! Vállalkozása beinditását követően a StimaWELL 120MTRS rendszerével  kezeli pácienseit. Pozitív tapasztalatairól számol be a terápiás kezelésekről már a rövid használat mellett is.

Kaposi-Gáspár Dóra
gyógytornász-fizioterapeuta

 

Bemutatkozása
2017-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán, gyógytornász-fizioterapeutaként. Már hallgatóként a hosszú távú terveimben szerepelt, hogy egyszer saját vállalkozást indítok, mellyel a Hegyháti Kistérségben, főként a vasvári járásban lefedném a gyógytornászhiányt, valamint a térségben fellelhető szolgáltatások közül minőségileg is szeretnék kiemelkedni.

2020. februárjáig a Markusovszky Kórház dolgozója voltam, ahol szakmai alapjaimat megszereztem, mélyítettem illetve emellett önerőből képeztem magamat további tanfolyamokon (Kinezio-Taping, McKenzie, Baba és kisgyermek Taping). 2020. márciusától elindítottam saját vállalkozásomat, melynek keretein belül szeretnék minél többrétű és minél magasabb minőségű megoldást kínálni meglévő és leendő pácienseimnek. Ezért is választottam első nagy lehetőségként a StimaWell 120 MTRS rendszert. Ezzel is szeretném megtisztelni és hatékonyan segíteni azon betegek problémáinak megoldását, akik hozzám fordulnak. A jövőben tervezem még a folyamatos fejlesztést illetve a legmagasabb minőségű és legmodernebb technikákkal való felszerelkezést a hatékonyabb ellátás érdekében.

Dóra tapasztalatai
Mint minden szakmájára nyitott és állandó kíváncsisággal rendelkező szakember, magam is kipróbáltam a StimaWell rendszerét. Sokszor küzdök erős migrénes fejfájással, nyaki izmok kötöttségével, illetve a vállövi rész, lapockák körüli izmok túlterheltségével járó problémával. A készülékben található migrén hullám funkcióval kezeltem magam. 20 perces kezelés után az addigi VAS skálán 8-asnak ítélt fájdalmam lecsökkent 3-ra. Gyógyszerre nem volt szükség, illetve a nyaki mozgáskorlátozottságom is megszűnt.

Egy másik esetről írnék még. Egy 39 éves páciens keresett fel lumbalis porckorong problémával, valamint csípőízületi kötöttséggel, csípőben csontkinövésekkel, melyek rendszeresen komoly fájdalmat, mozgáskorlátozottságot, illetve a mindennapi életben nehézséget okoztak neki. Aktív hétköznapokat él, mezőgazdaságban tevékenykedik, vállalkozást vezet, a munkákban maximálisan részt vesz, így fontos számára, hogy vállalkozásában az ő egészségi problémája, mozgáskorlátozottsága ne okozzon komoly kiesést. 6 alkalommal kezeltem a gépen, célzottan a lumbalis porckorogsérvre fókuszálva, emellett csípőjére a manuálterápia mellett kiegészítő terápiaként bevetettem a StimaWell gépet. Mindkét helyen jelentős eredményeket értünk el, mindennapjaiban minimálisra csökkent a panasza, a lumbalis részen teljesen rendbejött. Munkáját könnyebben végzi, nincs kiesés a fájdalom és mozgáskorlátozottság miatt. Valamint a 3. alkalom után érdekes érzésről számolt be, szavaival a StimaWell rendszer izomerősítő hatását írta le.

Összegezve, nagyon meg vagyok elégedve a kezelésekkel, az eredményekkel. Minden kollégámnak tudom ajánlani, ha igazán új, hatékony és minőségi szolgáltatást szeretnének nyújtani pácienseiknek, valamint ezzel is szeretnék emelni a szolgáltatásuk nívóját.  

StimaWell 120MTRS terápiáért forduljanak bizalommal Dórához.

További sok sikert kívánunk Kaposi-Gáspár Dórának!