Jakab Gabriellát kérdeztük tapasztalatairól a StimaWELL EMS készülékről

Jakab Gabriellát kérdeztük tapasztalatairól a StimaWELL EMS készülékről

23 éve vagyok edző és több mint egy éve használom a StimaWell EMS gépet.

A tapasztalataim nagyon pozitívak. 12 éve alkalmazom az izomstimulációs edzésmódszert. Nagyon hatékony a StimaWELL EMS készülék. Mindössze 20 perc alatt az egész vázizomzatot meg lehet edzeni vele. Sok esetben hatékonyabb, mint egy több órás edzőtermi edzés.

Jól átlátható, informatív a kijelzője. Rengeteg beállítási lehetőséggel rendelkezik, ezért változatos edzéslehetőséget kínál. Rendkívül jó, hogy a StimaWELL EMS közepes frekvenciát használ, ami szerintem sokkal előnyösebb és hatékonyabb, mint más gépek hatásmechanizmusa.

Nagyon szeretik vendégeink, sokan csak a készülék miatt jelentkeznek hozzánk EMS edzésre. Minden hozzánk érkező ügyfelünk részére egyénre szabott lehetőséget kínálunk a StimaWell EMS rendszerrel, ami kifogyhatatlan edzésvariációt kínál a felhasználóknak. Az egyik kedvenc programunk a narancsbőr elleni tréning.

Esetenként az alakformálás mellett rehabilitációra is használjuk. Sokan fordulnak hozzánk korlátozott mozgáslehetőséggel. A StimaWell EMS-el elejét vehetjük az izomzatuk leépülésének, teljes értékű rehabilitációs programjainak köszönhetően. Többek között gerincsérvből történő felépülés esetén hatékonyan alkalmazható a hátizomzat megerősítéséhez. Bátorítjuk az idősebb korosztályt, hogy próbálják ki minél többen.
Sikerült szép eredményeket elérni a testsúlycsökkentés terén. Rövid idő alatt sok vendégünk látványos fogyást ért el.

 

StimaWELL EMS edzésért forduljanak bizalommal Jakab Gabriellához és a Fit&Go csapatához.

További sok sikert kívánunk!

Schenek Tamás
Amed-Tech Kft