Ismerjék meg állatgyógyászati készülékeinket!

Ismerjék meg állatgyógyászati készülékeinket!

Számos termékünk nem csak humán, hanem állatigyógyászatra is alkalmazható. Ezért házikedvenceinknek sem kell lemondaniuk a természetes gyógyulás lehetőségéről.

Legújabb termékünk:
SONIC VITAL XTcoloR VET

A SONIC VITAL XTcoloR ultrahangos terápiás készüléket német ortopédussal és gyógytornászokkal együttműködve fejlesztették ki. Az új interfész lehetővé teszi a gyors és egyszerű kezelést. Ebből származik az állatorvosi változat (“VET”), amelyet sikeresen alkalmaznak az állatorvosok. Az ultrahangterápiás egység, a modern kialakítást és az innovatív technológiát ötvözi.

A SONIC VITAL XTcoloR VET összes kezelőfeje ultrahangos kontaktgéllel, valamint víz alatt gél nélkül is használható. Az ultrahangterápián kívül a készülékkel is lehetséges a sonophoresis (ultrahangos hatóanyag bevitel).

Az ultrahangot elsősorban hőkezeléshez használják, nagyon hatékony mély hőhatást érnek el vele. A készülék alkalmas fájdalomcsillapításra, izomfeszültségre, valamint ízületi merevség csökkentésére is. Ezen kívül a gyógyulási folyamatokat, különösen a törésekét felgyorsítja.

További információkért vegye fel a kapcsolatot velünk!

SONIC VITAL XTcoloR VET – Használati utasítás

SONIC VITAL XTcoloR VET – Brosúra