stimulationsanzug_stimawell_ems_12_kanal_hinten_2
stimulationsanzug_stimawell_ems_12_kanal_vorne_2

STIMAWELL EMS 12-CSATORNÁS STIMULÁCIÓS RUHA

A kiváló minőségű, csúcstechnológiás stimulációs tréningruhák 12 elektródapárjával szinte az összes izomcsoport elérhető. A ruha nemcsak úgy passzol 10 különböző mérete révén, mintha az emberre öntötték volna, hanem az elasztikus felső anyaga által óriási mozgási szabadságot nyújt. A ruha egyáltalán nem szorít, így egész könnyedén tudsz mozogni benne. Az antibakteriális ezüstelektródák gondoskodnak a legjobb vezetőképességről, hogy védjék a bőrödet. Könnyen mosható mosógépben és ezután ideális esetben a szárítóba is tehető. 1 éves gyártói garancia. Készült Németországban.

Category:

Leírás

StimaWELL EMS 12-csatornás stimulációs ruha jól passzol és funkcionál hosszútávú használat után is.

  • Elektródapárok a fenéken, a hát alsó részén, a derékon, a latisszimuszon (legszélesebb hátizmon), a hát felső részén, az alhason, a has felső részén, mellkason (+ pántelektródák a vádliknak, a comboknak, a fel- és alkaroknak).
  • A szabályozható áramirány az elektródapárokon keresztül gondoskodik az izomrostok többféle, különböző megerősítéséről.
    Tökéletes forma az XXS-mérettől a 9XL-méretig.
  • Antibakteriális ezüstréteg a legjobb vezetőképességért és a higéniáért. Ruha alsóneművel vagy anélkül is használható, nagyon strapabíró.
  • Mosógépekben és szárítókban használható