OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AMPLIMOVE Medical

MODULÁLT AMPLITÚDÓJÚ
KÖZÉPFREKVENCIÁS ELEKTROTERÁPIA
Az AmpliMove medical téglalap alakú impulzusokkal működik, 2000 és 10000 Hz között. Jellemző tulajdonsága a kellemes stimuláció a középfrekvencia-tartományban.

Leírás

A magasabb frekvenciák könnyebben leküzdik a bőr ellenállását, különösen a rosszul vezető epidermisz ellenállását, és lehetővé teszik a hatékony áramlást kisebb érzékenység és kellemetlenség mellett. Erős izomösszehúzódások válthatók ki és nagyobb kezelési terület hozható létre. Különösen az elektromos áram izomstimulációja profitál ebből a hatásból. Ezek az előnyök az AmpliMove medical esetében különösen is nyilvánvalóak a fájdalomcsillapításban. Olyan fájdalomcsillapító hatás jön létre, amelyet a vivőfrekvencia alacsony frekvencia modulációjával érnek el. Ezáltal megmaradnak a középfrekvenciás elektro-stimuláció pozitív tulajdonságai. Az AmpliMove medical amplitúdómodulációval működik az eszközön belül (nem úgy, mint az interferenciaáram). A középfrekvenciás váltakozó áram hordozóként szolgál két lehetséges, egymástól független modulációtól: Alacsony frekvenciájú moduláció 1-100 Hz frekvenciatartományban. Ezeknek a frekvenciáknak a hatása eltér a TENS által a középfrekvenciás vivőhullám nélkül generált frekvenciáktól. De az alacsony frekvenciájú hatásokból szerzett általános tapasztalatok átvihetők fájdalomcsillapító és izomstimuláló hatásuk tekintetében. Átfedő burkológörbe-moduláció, mellyel meghatározzák az emelkedési, a munka és a szünet fázist is. Ez a moduláció megakadályozza a korai fáradtságot, különösen a harántcsíkolt izmoknál.

JELLEMZŐK
Akkumulátorról vagy hálózati áramkörről való működtetés
2 csatornás egység
Színes kijelző
Az egyes indikációkhoz meghatározott programok
Szabad programozási lehetőség
Az elektródok helyzetének kijelzése
Szoftver angol, francia és német nyelven (2013. évi állapot)

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK
Inaktivitásból eredő atrófia kezelése vagy megelőzése (fájdalmas, fájdalommal összefüggő, post-traumás és műtét utáni immobilitás, a betegek alacsony szintű fizikai erőkifejtésnek való kitettsége), általában az izomzat edzése

TERÁPIÁS PROGRAMOK
A 30 programot indikációval láttuk el. A paraméterek megváltoztathatók igények szerint és saját programokat is össze lehet állítani. A legtöbb program több sorozatra oszlik. A programok a következő kategóriákra osztható:
Izomstimuláció Fájdalomcsillapítás
Inkontinenciaprogramok
Szövetek táplálása
Dinamikus stimuláció