SEDONA Wellness

SEDONA WELLNESS

Pulzáló elektromágneses

terápia

A SEDONA Pro több éves kutatás és a modern technológia ötvözete. Teljesen működő érintőképernyőnk lehetővé teszi az egyszerű és nagyon átfogó felhasználást.


Ez a piacon a legegyszerűbb, de legfejlettebb PEMF gép. A vezérlőegységhez tartozik egy csatlakozó matrac (teljes test használatra) és egy csatlakoztatható párna (helyi használatra). Az egységet szokásos fali csatlakozóba dugja, és kevesebb energiát fogyaszt, mint a lámpa!

Minden a PEMF-ről

Impulzusos elektromágneses terápiát alkalmazunk, hogy segítsük a testet ebből a gyógyulásban azáltal, hogy megadjuk a gyógyuláshoz szükséges frekvenciákat. A krónikus állapotok javulnak és a fájdalom csökken.

Ez egy támogató terápia, amely segíti a méregtelenítést, a fájdalomcsillapítást, a sejtek fiatalítását, a krónikus fáradtságot és még sok minden mást.

Mi az impulzusos elektromágneses frekvencia terápia (PEMF)?

A PEMF egy terápiás technológia / eszköz, amely gyors és könnyen használható rendszer a fájdalom kezelésére és a sport sérülések, az alsó hátfájás, az izomfájdalmak, a fejfájás, az idegi feszültség és a stressz, az immunrendszer javítására, magas vérnyomás helyreállítására.

Hogy működik a PEMF terápia?

A PEMF terápiás eszköz pulzáló mágneses frekvenciák sorozatát juttatja el a klienshez, amely olyan átható energiát hoz létre, amely dinamikusan kölcsönhatásba lép a sejtanyagcserével annak érdekében, hogy a gyógyító előnyök széles skáláját hozza létre. A test gyógyító előnyei a fokozott ATP termelés, a sejtmembrán potenciáljának normalizálása, a szövetek fokozott oxigénellátása és a toxinok jobb eltávolítása a sejtekből.

Milyen a PEMF munkamenet?

A PEMF munkamenete lényegében pihentető érzés. Csak annyit tesz, hogy egy szőnyegen vagy helyi applikátor párnán fekszik. Nincs szükség semmilyen cselekvésre vagy fizikai aktivitásra.

A legtöbb ember egyszerűen nyugodt, meditatív állapotba kerül, vagy elalszik. Utána kipihentebbnek, békésebbnek és energikusabbnak érezhetik magukat … levonva néhány fájdalmat.

SEDONA Pro Komplett szett

Műszaki adatok:

  • Frekvencia: 1 – 15 000 Hz
  • Intenzitás: 1 – 100 Gauss


Hullámformák:

  • Sinus
  • Négyszögletes
  • Többszörös rezonancia és impulzus
  • Fűrészfog

 

Több alkalmazás:

  • Egyidejűleg 2