OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TŰGÖRGŐ STIMAWELL FACETIME-HEZ

Tűgörgő az arcbőr előkészítéséhez a StimaWELL FaceTime alkalmazása előtt

Category:

Leírás

Az „ezer apró tű” eljárás után a bőr sokkal érzékenyebb a hatóanyagra, amely emellett stimulálja a kollagén képződését és támogatja a mikronizáló hatást. Gyakran az eredmények már az első alkalmazás után is láthatóak. A végső eredmény azonban néhány héttel vagy hónappal a kezelés után megfigyelhető, mivel a bőr megújulása hosszabb ideig fennmarad.

  • 304 rozsdamentes acél sebészeti tű. Németországban készült. 2 mm-es tűhosszakkal.
  • Steril csomagolva
  • A teljes bőrszerkezet javulása, a kollagén termelés erős stimulálása, az epidermális sejtek megújulása, a nagy pórusok csökkenése stb.
  • A bőr őssejtjeit arra ösztönzik, hogy új sejteket termeljenek. A szervezet öngyógyító ereje erősen aktiválódik, a bőr önvédő módba kerül, és további értékes kollagént termel.

Figyelem: Csak olyan StimaWELL Hyaluron készüléket használjon, amely biztonságos a FaceTime alkalmazáshoz egy TENStem eco alapkészülékkel együtt. Mindig kövesse az eszköz és a FaceTime készlet használati utasításait. Különös figyelmet kell fordítani a megadott koncentrációra és az használati időre. A tisztítószerek és fertőtlenítőszerek helytelen használata káros lehet az anyagra!

Vigyázat! Gyerekektől távol tartandó!