OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HYALURON SZÉRUM A FACETIME HASZNÁLATHOZ

30 ml-es palack

A speciális hyaluron-szérum az iontoforézises kezeléshez (FaceTime) az arcon A, C, E, Q10-vitaminokkal. Természetes öregedésgátló + ráncok elleni + bio kollagén erősítő arcszérum organikus alkotóelemekkel. Az elektromos maszk alkalmazására kifejlesztve és a tűgörgővel kombinálva.

Category:

Leírás

SPECIÁLISAN KIFEJLESZTETT SZÉRUM:

StimaWELL FaceTime szérum a legjobb minőségű és koncentrátumú A, C, E, Q10-vitaminokat tartalmazza, tiszta vegán hyaluronsavval kombinálva azért, hogy hatékonyan fiatalítsa a bőrét és csökkentse a bőröregedés jeleit.

 

CSÖKKENTETT BŐRSZENNYEZŐDÉSEK:

StimaWELL szérum alkalmas ráncokra, finom vonalakra, hiperpigmentálódásra és foltokra, amiket a kor és a nap okozott. A formula azonnali nedvességet nyújt, és maximalizálja a nedvességtározást, ez a szérum jótékony hatással van minden bőrtípusra, függetlenül a tónustól vagy a bőr színétől.

 

FIATALOS ÉS RAGYOGÓ BŐR:

A szérumunk gyorsan a bőrbe szívódik és további hatásos összetevőket tartalmaz. A bizonyítottan természetes kombináció stimulálja a kollagént, ami egy fiatalos ragyogást eredményez.

Összetevők: víz, sodium hyaluronate, hydrolized hyaluronic acid, sodium hyaluronate crosspolymer, polygliceryl-4, diisostearate/polyhdroxystearate/sebcate, glycerin, disodium edta, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, ethylhexyl stearate, sodium isostearate.

 

KÖNNYŰ ÉS STABIL PARABÉNMENTES FORMULA:

A  kifinomult formulánkat nem lehet felülmúlni, amikor arról van szó, hogy gyengéd legyen a bőrhöz és se vörösödést, se irritálást, viszketést ne okozzon. Alkalmazás után csupán pár héttel máris érezni fogja a finom vonalak és a ráncok csökkenését, a bőr rugalmasságát és ragyogását úgy, mint napfoltok csökkenését és elszíneződését.