StimaWell - Face time

STIMAWELL®

FACETIME

Szépségápolási termék, egy egyedülálló koncepció, amely lehetővé teszi az arc izmainak feszesítését és az arc újra aktiválását.

A StimaWELL® FaceTime az izmok edzésének hatását kombinálja az EMS-sel, a mezoterápiával, az iontoforézissel, a hialuronikus kezeléssel és a mikroneedlinggel.

Egy speciális elektróda maszk segítségével (ezüstszálak futnak a maszkon belül) az arcfelülethez tökéletesen illeszkedően az áram pontosan átkerül az arc területére. Ezzel finoman simogató elektromos áramot juttatunk az arcbőr felületére és így eddzük az arc izomzatát.

Ehhez a bőrt először megtisztítjuk, utána egy tűhenger segítségével előkészítjük,ezután pedig az arcbőrt  negatív töltésű hialuronsavval előkezeljük,és  végül az iontoforézis és az EMS hatását együttes formában alkalmazzuk.

A StimaWELL® FaceTime első alkalmazása után a kombinációs hatások jól láthatók és érezhetők. Az izomtónus emelkedik, a megnövekedett vérkeringés az arcot sugárzóvá teszi. A megnövekedett aktivitás lelassulása után megnyugtató relaxációs enyhülés érezhető az arcizomzatban a stresszes napok folyamán. A végeredmény pedig egy sokáig tartósan megmaradó csodálatosan sima arcbőr.

Ebben a lehetőségben előkelő helyet foglal el , hogy a kezelt személy részére a folyamat 20 percet vesz igénybe, a készülék önmagától végzi a feladatát kellemes masszírozó- relaxáló érzést nyújtva a páciens részére.A felhasználó a kezelés során önmagát tartja kontroll alatt, az elektromos stimuláció erősségét saját magának szabályozza egy mobiltelefon nagyságú eszköz segítségével.A használat során hőhatás nem jelentkezik az eljárás 99 %  mindenkinél alkalmazható,a maszk használata nyitott felületei miatt nem kelti bezártság érzetét.

KAPCSOLATOS TERMÉKEINK

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!