Free EMS

A FREE EMS PROGRAM

Hatékony és teljes otthoni edzés. Gyógyászatilag bevizsgált technológia egy hatékonyabb tréninghez.

AZ OTTHONI HASZNÁLATRA KÉSZÜLT EMS PROGRAMUNK KÖZELEBB VISZ A CÉLJAIDHOZ

AZ EMS TRÉNING HATÉKONYSÁGÁT SOK TANULMÁNYBAN BEBIZONYÍTOTTÁK.

VÁLASZD KI A SZÁMODRA LEGMEGFELELŐBB STIMAWELL® EMS-PROGRAMOT ÉS SEGÍTSD MAGAD A CÉLJAID ELÉRÉSÉBEN. EDZZÉL AZ EMS-VEL TELJESEN RUGALMASAN OTTHON!

ALAK

StimaWELL® EMS a testeden a lehető leggyorsabb változást eredményezi. Rövid időn belül egy tartós alakformálást fogsz elérni. Sőt, a nehezen elérhető területekre is, mint például a derékre, elektródákat helyeztünk el.

HÁT

Egy gyenge hátizomzatnak különösen hasznos a StimaWELL® EMS tréning. Az elektródák a hát felső, középső területein is, és az alsó részeinél is az áramot közvetlenül a hát mélyizmaiba vezetik.

IZMOK

A StimaWELL® EMS szabadon állítható „bioelektrikus” impulzusai az egész testedet formába hozzák. Egyidejű terhelés során minden izomcsoportot megmozgat, és ezáltal nagyon rövid idő alatt óriási mértékben fejleszti a teljesítőképességedet.

ANYAGCSERE

A StimaWELL® EMS tréning a bőr vérellátását is stimulálja, és hosszú távon fokozza az energiát. Lecsökkenti a súlyt és a zsírtömeget, és növeli az anyagcserét. A testzsírtartalmad jelentősen lecsökken már rövid idő után is.

NARANCSBŐR

A tréning megerősíti a kötőszövetet, és ilyen módon küzd a narancsbőr ellen. Az izom- és zsírszövetekre optimalizált áramstimulációs program serkenti a kollagén termelődését, és hatékonyan veszi fel a harcot a combokon és a csípőkön lévő zsírlerakódással.

TELJES ELLAZULÁS

Gyengéd masszázsfunkciókkal és áramimpulzusokkal gondoskodik a StimaWELL® EMS a tökéletes ellazultság érzéséről és hatékonyan elősegíti az izmok regenerálódását a stimulációs edzés után.

2X 20 PERC EMS EDZÉS TÖBB ÓRÁS HAGYOMÁNYOS EDZÉSNEK FELEL MEG

IGAZOLT HATÁS RÉSZLETES ORVOSI TANULMÁNYOK ÁLTAL

Különböző tanulmányok elemzése alapján, a diagramon láthatóak azok a pozitív változások, amelyek csupán már néhány hetes EMS-edzéssel elérhetőek. A hagyományos edzésnél az izmokat a központi idegrendszer elektromos jelei irányítják, hogy egy izomnyúlást idézzenek elő, és ezáltal mozgást váltsanak ki. Itt 60 %-ig lehetséges az izomaktiválás. Az EMS-tréningnél az elektromos impulzusok az izomzatot kívülről aktiválják. Az izomnak mindegy, hogy honnan kapja az elektromos stimulálást, az agyból vagy az elektródákból. Az izom nyúlással reagál! Az áram típusától függően, szinte 100 %-os izomaktiválás érhető el minden fő izomcsoportban. Ez az, ami az EMS tréninget olyan hatékonnyá teszi.

EMS = ELEKTROMOS IZOMSTIMULÁLÁS

Az EMS-t a gyógyászatban mintegy 50 éve tesztelik és sikerrel alkalmazzák.

  • Hatékony izomtréning
  • Időmegtakarítás rövid edzések révén
  • Alakformálás
  • Hát és medencecsont megerősítése
  • Ízületek kímélése

TRÉNINGEZZ, AHOL ÉS AMIKOR CSAK SZERETNÉL.

Tedd még sikeresebbé az edzésedet a te StimaWELL® EMS készülékeddel otthon vagy utazás során. Többen is használhatják természetesen a háztartásodban. A rugalmas és hatékony FREE EMS®-edzés nincsen időhöz kötve, nincsen megközelítési nehézségei, előre lefoglalt felszerelései vagy túlzsúfolt edzőtermei. Több időt ad neked és a szeretteidnek.

A CÉLJAIDHOZ VEZETŐ ÚT

1

TANÁCSADÁS & EMS-EDZÉS

Ha szeretnéd a StimaWELL® EMS-edzést megismerni, akkor szívesen megadjuk a közeledben lévő FREE EMS® partneredző elérhetőségét.

2

BÉRLÉS VÁSÁRLÁS HELYETT

Válassz ki egyet a lenti tréning-csomagok közül. További felhasz-nálók a háztartásodban csak félárat fizetnek vagy néha még annál is kevesebbet. A gyógyászati Stima WELL EMS felszerelést házhoz szállítjuk, és néhány instrukció után azonnal el tudod kezdeni az EMS-edzésedet.

3

EDZÉS & TÁMOGATÁS

Otthon a virtuális videó edződ segít neked a programokban. Igény szerint saját FREE EMS® edződ támogatását élvezheted, vagy telefonon, vagy rendszeresen, személyes edzési tervekkel.