AernoviR

AernoviR

A tisztább levegőért

Plazma technológiás levegőtisztító készülékek

A sok óvintézkedés ellenére a vírusok és baktériumok zárt helyiségekben mozognak. Akár köhögés, akár bőrrel való érintkezés révén, a helyiség levegője órákig hordozza kimutathatóan a kórokozókat.

Tiszta levegő és egészség az AernoviR segítségével

A SARS-CoV-2 koronavírus kitörése és globális terjedése, arra késztettek minket, hogy jobban figyeljünk a környezeti levegő minőségére és annak tisztán tartására. Kezdetben azt feltételezték, hogy a Covid-19 ugyanúgy terjed, mint a nátha, kontaktfertőzések révén. De a járvány előrehaladtával világossá vált, hogy a betegség főleg a levegőben lévő aeroszolokon keresztül terjed. Ez a vírus pedig órákkal később is tovább mozog a környező levegőben, és a magas vírusterhelés súlyos fertőzésekhez vezethet. Minél nagyobb a vírusok és a baktériumok koncentrációja, annál nagyobb a felületek vírusos és baktériumterhelése. A higiénia átfogó megközelítésének ezért mindig magában kell foglalnia a levegő fertőtlenítését. Az innovatív AernoviR nagy teljesítményű légtisztító ebből a szempontból megkönnyebbülést jelenthet. A schwa-medico által kifejlesztett német gyártmányú I. osztályú orvosi eszköz tiszta levegőt biztosít zárt helyiségekben.

Az AernoviR nagy teljesítményű légtisztító a következőket kínálja:

– A levegő biztonságos és megbízható fertőtlenítése (a hatékonyság tesztelve)

– Védelem vírusok, baktériumok, baktériumok és allergének ellen

– Kompakt méretek és mobilitás (csatlakozóaljzat)

– Alacsony működési költségek

– Rugalmas működés

– Minden higiéniai és megelőzési terv kulcsfontosságú eleme

Felhasználási területek

Irodák

Az irodákban és a különféle munkaterekben álltalában többen is tartózkodnak. A baktériumok, vírusok a levegőben könnyedén átterjedhetnek a beteg munkatársról az egészségesekre.

Iskolák, óvodák

Nem kerülhető el a személyes közelség, ha gondozási vagy tanári szakmákban dolgozik. A fertőző vírusok és baktériumok azonban láthatatlan veszélyt jelenthetnek bármely óvodában vagy iskola épületében. A légzéssel és beszéddel terjedő kórokozók időnként több órán át lebegnek a környező levegőben, ami egészségügyi kockázatot jelent mind a gyermekek, mind a tanárok, mind a kisegítő személyzet számára.

Egészségügy

A fertőzés kockázata különösen magas a  váróteremmel rendelkező háziorvosi praxisokban. Ezért fontos, hogy a környezeti és a légúti levegőt a lehető legnagyobb mértékben mentesítsük vírusoktól, baktériumoktól. A cél ebből a szempontból elsősorban az idősebb betegek védelme, akiknek gyengült immunrendszere miatt veszélyben vannak, és az alkalmazottak védelme is kulcsfontosságú.

Idősotthonok

Az idősotthonok elsősorban az idősek számára nyújtanak szállást, akik hajlamosabbak a betegségre. A tüdőgyulladás és az alsó légúti fertőzések továbbra is a gondok fő halálozási okai – a fertőzések 20% -áért a levegőben terjedő baktériumok felelősek. Az idősekotthonában a járvány nem csak a lakosokra veszélyes; a személyzet és a látogatók is veszélyben vannak. Az AernoviR légtisztító gyökeresen csökkenti a fertőzések és a betegségek terjedésének kockázatát.

Nagy intenzitású plazma levegő fertőtlenítés

Mi a plazma?

A plazma úgy jön létre, hogy egy gáz annyi energiát szolgáltat, hogy kritikus számú elektron hagyja el az atomhéjat. Ennek eredményeként pozitív elektronok vesznek körül pozitív töltésű ionokat. Ebben az energizált térben olyan folyamatok zajlanak le egyidejűleg, melyeknek semmilyen vírus, baktérium vagy szerves anyag nem tud ellenállni.

A koronavírus elleni küzdelem hideg plazmával

A fertőtlenítőszerek jelenleg szűkös árucikkek, és a steril környezet kiemelt fontosságú az ápolási és kórházi szektorban, amikor gyenge immunrendszerű betegeket kezelnek.

A készülékek működése nem jár káros anyagok kibocsátásával, így folyamatosan is biztonságosan használhatók emberek jelenlétében.

Termékek

AernoviR - PREMIUM

I. osztályú orvostechnikai eszköz a 93/42 / EGK irányelv szerint

Tisztítási teljesítmény: 500 m3 / h

Méret:
kb.
H 78,9 cm x M 30,4 cm x Sz 27,8 cm

Rozsdamentes acél test

Elérhető színek: fekete, fehér és ezüst

Távirányítóval együtt

AernoviR - BASIC

I. osztályú orvostechnikai eszköz a 93/42 / EGK irányelv szerint

Tisztítási teljesítmény: 115 m3 / h

Méret:
kb. H 17,8 cm x M 67 cm x Sz 19,4 cm

Elérhető színek:
fekete, fehér és ezüst

AernoviR - DESIGN

I. osztályú orvostechnikai eszköz a 93/42 / EGK irányelv szerint

Tisztítási teljesítmény: 115 m3 / h

Méret:
kb. H 18,1 cm x M 67 cm x Sz 20,4 cm
PMMA testület

AernoviR - MOBILE

I. osztályú orvostechnikai eszköz a 93/42 / EGK irányelv szerint

Tisztítási teljesítmény: 115 m3 / h

Méret:
kb. H 16,2 cm x M 62 cm x Sz 16,2 cm

(plusz hordozó keret)
Elérhető színek: fekete